Workshop Kuoria laptop sleeve

Op zaterdag 21 maart hebben we Katrien van Katrienette als gastdocente uitgenodigd om een workshop te geven voor het maken van een Kuoria laptop sleeve. Katrien is een zeer ervaren docente met een uitgebreide kennis ivm het maken van tassen.

Neem alvast ook eens een kijkje op haar website!

Kuoria laptop sleeve

 

Met dit patroon kan je een hoes of sleeve maken voor een laptop of tablet.  Deze heeft een voorzakje en binnenin is een handige steekzak.  Je toestel zit veilig weggeborgen tussen de verstevigingen. Je kan ook kiezen voor een volledig openritsbare map.  En bijkomend ook nog voor een naai-map indeling met zakjes en elastiekhouder.  Handvaten kan je ook toevoegen. Het patroon heeft 5 maten, van 8” tot 17”, én ook 3 mogelijke hoogtes, dus geschikt voor bijna elk toestel.

 

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :

 • werken met verschillende verstevigingen
 • werken met kunstleer/kurkleer
 • naaien van een voorzakje met rits
 • naaien van een steekzak met sluiting strook met klittenband
 • inzetten van een rits op ronde hoeken
 • (optioneel) plaatsen handvaten
 • (optioneel) binnenpand met ritszakjes van mesh
 • (optioneel) indeling met elastiek voor pennen, scharen etc

 

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) zijn niet inbegrepen. Versteviging dient bij Jellodi D&MFC vooraf te worden aangekocht aan :

 • 14,60€ voor de 8" en de 10" versie
 • 20,60€ voor de 13" versie
 • 24,20€ voor de 15" versie
 • 25,00€ voor de 17" versie.

Na inschrijving voor de workshop ontvang je de patroondelen in één maat naar keuze (Hansedelli Lizenznummer 12602-191125-7564-KO-NK).  Wens je het patroon in alle maten dan dien je dit zelf aan te kopen, maar dit hoeft dus niet. 

Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie. Lunch, drank en versnaperingen worden door Jellodi voorzien.

Moeilijkheidsgraad: ** Naaiervaring vereist

Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen: knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding. Voorzie hiervoor ca. 4 uur en bijkomend 1 uur i.g.v. naaimap-indeling.

Inschrijven kan via een mail naar Jellodi (info@jellodi.be)  Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

Hopelijk tot ziens binnenkort!
Groetjes,
Katrien en Linda

Data :   zaterdag 21/03/2020 van 09:00 tot 18:00

Locatie : De refter van basisschool Dijkstein te Sint-Katelijne-Waver (Pasbrug)

Prijs :    €75 inclusief lunch en drank, exclusief verstevigingsmateriaal en patroon. Alles hieromtrent ontvang je met de infobrochure die je op voorhand toegestuurd krijgt.

Inschrijving : via mail naar info@jellodi.be
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van 75€ op rekening BE76 7370 5034 8295 op naam van Jellodi D&MFC, met vermelding van je naam en de workshop. Geef zeker ook je telefoonnummer door, dan kunnen we je bereiken indien nodig.