We krijgen steeds weer de vraag naar stoffen voor mondmaskers. We hebben dan ook een aantal pakketjes met stoffen met bijpassende elastiek voorbereid.

Elk pakketje is goed voor 5 mondmaskers en bevat 10 lapjes stof (al uitgestoomd onder de strijkpers) van ca 32 cm op 25 cm en 5 meter elastiek. Je kan zelf het gewenste pakketje samenstellen en ze via het contactformulier bestellen. Geef bij je bestelling de nummers van de stofcombinaties (5 stuks) op die je wil hebben. De nummers vind je in de fotoreeks hieronder.

Elk pakketje kost 10 euro. De pakketjes kunnen worden afgehaald in Sint-Katelijne-Waver of kunnen worden opgestuurd per post aan 4 euro voor een pakket van 5 maskers. Voor grotere hoeveelheden is dit per verzending 8 euro.

Inwoners van Sint-Katelijne-Waver kunnen ook met de skwinkelhierbon betalen.

We hebben een poosje geleden al eens een handleiding voor het maken van een aanpassend mondmasker gepost. De laatste versie vind je hier.

TIP : om het rafelen van het afgeknipte eind van een elastiek te voorkomen, haal je die even door de vlam van een aansteker!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider