We hebben ook bij Jellodi niet stilgezeten en een aansluitend mondmasker of mondkapje getekend. We hebben ondertussen 3 verschillende modellen. Het materiaal is 150 grams katoen in 2 lagen.

Steriliseren kan je in een kookwas of door het natgemaakt in de microgolfoven te laten uitstomen. Onze maskers zijn allemaal al voorgewassen op 60° en gedroogd in de droogkast op hoge temperatuur ( 2 bolletjes) en zullen dus niet meer krimpen. Ook de elastiek is kookwasbestendig. We hebben niet de (meestal nogal lichte) flashy katoentjes die je ook niet boven de 60° kan wassen door de print die er op gedrukt is, maar degelijk rechttoe, rechtaan katoen.

Standaard leveren we met de elastiek achter het hoofd en in de nek, zo heb je ook minder irritatie. Heb je graag elastiek achter de oren, kan dat natuurlijk ook. Er zijn er ondertussen reeds enkele honderden in gebruik bij verplegers, artsen, verzorgers en bedrijven.

Indien gewenst kunnen we ook een monogram voorzien (bv. één letter van de naam).

Het mondmasker kan NIET worden voorzien van extra filtermateriaal tussen de lagen. Het plaatsen van filtermateriaal moet trouwens met de nodige zorg gebeuren waarbij het masker zeker steriel moet zijn en blijven, wat niet altijd even evident is.

Hou je van honden? We hebben een beperkt aantal maskers met windhonden, Teckels, Schnauzers en Border Collies in de aanbieding. Neem een kijkje!

Mondmasker type 1

Dit model maken we in 4 maten voor kinderen van 3 to 6 jaar, 7 tot 10 jaar, adolescenten en dames en de grootste maat is voor de heren. Het is een aanpassend, voorgevormd masker met een middennaad en een dubbele laag dik katoen.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mondmasker type 2

Dit is een vlakker masker dat iets verder onder een bril gaat en aandampen van de glazen sterk verminderd.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mondmasker type 3

Dit mondmasker is een evolutie van type 2. Het heeft een extra voorgevormde bovenkant en een ingebouwde neusbrug zodat het, vooral voor brildragers, beter aansluit op de neus en aandampen van de bril beter voorkomt.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mogelijke stoffen voor mondmaskers

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Elastiek

Achter de oren :

Deze maskers voorzien we standaard van een witte, rondgebreide en hele zachte elastiek.

Achter het hoofd :

Standaard voorzien we witte of zwarte elastiek. Mits een meerprijs van 1 euro kunnen we ze ook voorzien van een 1cm brede, gekleurde elastiek. We stikken het masker dan ook af in dezelfde kleur.

Prijzen

 • Type 1 en 2: 7 Euro per stuk voor basisversie met zwarte of witte elastiek
 • Type 3: 10 Euro per stuk voor basisversie met zwarte of witte elastiek

Supplementen:

 • Gekleurde, bredere elastiek met bijpassend stiksel : 1 Euro
 • Markering met een monogram in bijpassend stiksel : 1 Euro

Verzending met Bpost : 8 Euro (grotere hoeveelheden, postpakket), voor kleinere pakketjes tot een 6-tal worden ze per brievenpost opgestuurd (2 à 4 euro in functie van het gewicht)

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.

Vermeld zeker :

 • maat, aantal en indien gewenst : welk monogram (1 letter)
 • De gekozen stof (zie nummer bij de stof in de dia-reeks)
 • Kleur elastiek (zwart, koningsblauw, turquoise, groen, bruin, lichtbruin, paars, roze, rood en oranje)
 • Elastiek achter oren of achter het hoofd 
 • je telefoonnummer zodat we kunnen afspreken als je ze komt afhalen
 • je adres indien je ze per post wil toegestuurd krijgen
 • je facturatiegegevens indien je een factuur wenst.

De maskers worden gemaakt in volgorde van binnenkomen. Hou er rekening mee dat door de grote vraag het een aantal dagen kan duren vooraleer jouw bestelling klaar is. Indien een bepaalde stof niet meer voorradig mocht zijn, nemen we contact met je op.