We hebben ook bij Jellodi niet stilgezeten en een aansluitend mondmasker getekend. We maken ze in 4 maten voor kinderen van 3 to 6 jaar, 7 tot 10 jaar, adolescenten en dames en de grootste maat is voor de heren. Het materiaal is 150 grams katoen in 2 lagen.

Steriliseren kan je in een kookwas of door het natgemaakt in de microgolfoven te laten uitstomen. Onze maskers zijn allemaal al voorgewassen op 60° en gedroogd in de droogkast op hoge temperatuur ( 2 bolletjes) en zullen dus niet meer krimpen. Ook de elastiek is kookwasbestendig. We hebben niet de (meestal nogal lichte) flashy katoentjes die je ook niet boven de 60° kan wassen door de print die er op gedrukt is, maar degelijk rechttoe, rechtaan katoen.

De elastiek gaat niet achter de oren, maar achter het hoofd en in de nek, zo heb je ook minder irritatie. Er zijn er ondertussen reeds enkele honderden in gebruik bij verplegers, artsen en verzorgers.

Indien gewenst kunnen we ook een monogram voorzien (bv. één letter van de naam).

Het mondmasker kan NIET worden voorzien van extra filtermateriaal tussen de lagen. Het plaatsen van filtermateriaal moet trouwens met de nodige zorg gebeuren waarbij het masker zeker steriel moet zijn en blijven, wat niet altijd even evident is.

We hebben 2 types van mondmaskers in het assortiment. Type 1 is een aanpassend mondmasker met middennaad in 4 maten, type 2 is een vlakker masker dat iets verder onder een bril gaat en aandampen van de glazen vrijwel uitsluit.

Mondmasker type 1

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mondmasker type 2

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Maskers zijn verkrijgbaar met zwarte elastiek (0,5cm) en een bredere gekleurde elastiek (1cm) die een beter draagcomfort geeft.

  • 6 Euro per stuk voor maskers met zwarte elastiek
  • 7 Euro per stuk voor maskers met gekleurde elastiek en bijpassend stiksel
  • 0,5 Euro voor markering met monogram in de kleur van de elastiek en stiksel. (zie voorbeelden in de fotoreeks)
  • Verzending met Bpost : 8 Euro

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.

Vermeld zeker :

  • maat, aantal en welk monogram
  • Kleur elastiek (zwart, koningsblauw, turquoise, groen, bruin, lichtbruin, paars, roze, rood en oranje)
  • je telefoonnummer zodat we kunnen afspreken als je ze komt afhalen
  • je adres indien je ze per post wil toegestuurd krijgen
  • je facturatiegegevens indien je een factuur wenst.

De maskers worden gemaakt in volgorde van binnenkomen. Hou er rekening mee dat door de grote vraag het een aantal dagen kan duren vooraleer jouw bestelling klaar is.