Deze workshop wordt ingericht in samenwerking met Katrienette.

Met dit patroon kan je een hoes of sleeve maken voor een laptop of tablet.  Deze heeft een voorzakje en binnenin is een handige steekzak.  Je toestel zit veilig weggeborgen tussen de verstevigingen. Je kan ook kiezen voor een volledig openritsbare map.  En bijkomend ook nog voor een naai-map indeling met zakjes en elastiekhouder.  Handvaten kan je ook toevoegen. Het patroon heeft 5 maten, van 8” tot 17”, én ook 3 mogelijke hoogtes. Het is dus geschikt voor bijna elk toestel.

Kuoria03
Kuoria02
Kuoria11
Kuoria01
Kuoria10
Kuoria09
Kuoria07
Kuoria08
Kuoria06
Kuoria05
Kuoria04
previous arrow
next arrow
 

OPGELET! Bij deze workshop is het patroon in 1 maat inbegrepen!    Na inschrijving wordt alle nodige info doorgestuurd. Je kan dan de maat van de tas kiezen zodat je het het juiste patroon (PDF-formaat) krijgt.

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :

  • werken met verschillende verstevigingen
  • werken met kunstleer/kurkleer
  • naaien van een voorzakje met rits
  • naaien van een steekzak met sluiting strook met klittenband
  • inzetten van een rits op ronde hoeken
  • (optioneel) plaatsen handvaten
  • (optioneel) binnenpand met ritszakjes van mesh
  • (optioneel) indeling met elastiek voor pennen, scharen etc

Na inschrijving voor de workshop ontvang je de patroondelen in één maat naar keuze (Hansedelli Lizenznummer 12602-191125-7564-KO-NK).  Wens je het patroon in alle maten dan dien je dit zelf aan te kopen, maar dit hoeft dus niet.  Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie. Lunch, drank en versnaperingen worden door de organisator voorzien.

Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen: knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding. Voorzie hiervoor ca. 4 uur en bijkomend 1 uur i.g.v. naaimap-indeling.

Praktisch :

Doelgroep:   Al meer ervaren naai(st)ers die vertrouwd zijn met hun naaimachine

Minimum aantal deelnemers: 5

Wat breng je mee: Dit is afhankelijk van welke versie je gaat maken. Je krijgt ivm hiermee duidelijke instructies toegestuurd na inschrijving. Breng zeker je eigen naaimachine mee en de stoffen en fournituren die je wil gebruiken. Versteviging daarentegen is verplicht aan te kopen bij Jellodi en wordt door ons als pakketje op voorhand geleverd.

Data :   zaterdag 9 mei van 9:00 -18:00

Locatie : De refter van basisschool Dijkstein in Pasbrug

Prijs :    €75 inclusief patroon

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en versnaperingen

Inschrijving : via mail naar info@jellodi.be
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het saldo op rekening BE76 7370 5034 8295 op naam van Jellodi, met vermelding van je naam en de workshop. Geef zeker ook je telefoonnummer door, dan kunnen we je bereiken indien nodig.

Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.