Welkom bij Jellodi!

Naaien, zelf patronen tekenen, een jurk, rok, mooie broek of een exclusieve jas maken en dan de vraag krijgen waar je die hebt gevonden. Dat geeft zo veel voldoening.

Dát gevoel willen we delen!

Als gediplomeerde dameskleermaakster met meer dan 30 jaar ervaring met alle soorten naaitechnieken en in het tekenen van patronen weten we wat we kunnen en daar willen we een heel persoonlijke begeleiding in geven tijdens de workshops.

Focus op praktische aspecten

Met Jellodi focussen we ons vooral op de praktische aspecten van naaien en patroontekenen. In onze workshops en cursussen leer je specifieke technieken zoals het inzetten van een mouw of een blinde rits. Je kan bovendien leren werken met een overlock en soms ontdek je dingen waarvan je dacht dat het niet kon met jouw naaimachine.

Het patroontekenen gaat telkens rond een bepaald thema zoals jurk, broek … en gaat vanaf het leren tekenen van een basispatroon op jouw maten, over het maken van een pasmodel tot het intekenen van het uiteindelijke model.

Je leert de (juiste) maten opnemen, het basispatroon tekenen volgens een duidelijk stappenplan en je krijgt advies voor je stofkeuze.

Workshops voor max 4 tot 6 personen

Kijk alvast eens of er een lessenreeks of cursus bij zit die jou interesseert! Het aantal deelnemers is steeds beperkt zodat iedereen de nodige aandacht krijgt. Wees er dus snel bij!
De praktische regelingen vind je op het einde van elke beschrijving.

Ook op verplaatsing of zelfs thuis

We geven de lessen op een aantal goed bereikbare locaties in Sint-Katelijne-Waver

Wil je graag een workshop rond een thema naaien, wil je leren patroontekenen bij jou in de buurt of thuis en kan je hiervoor een aantal vriend(inn)en mobiliseren, dan kom ik jullie graag begeleiden!

Tot binnenkort op één van onze workshops!

Linda.